Křen strouhaný pálivý 800g Avokádo
Kód: 3200941Související produkty
Marináda na steak je určena všem milovníkům steaků. Kombinace pepře, hořčice, cibule, papriky a chilli dodá skvělou chuť steakům ze všech druhů mas. Nemusíte složitě připravovat...
Hořčice klasická Avokádo GastroLine má výraznou chuť, která se skvěle hodí k uzeninám a masu připravovaném na roštu. Krásně dolaní i saláty, kterým dodá lehce pikantní...
Francouzská hořčice má jemnou chuť a hrubou texturu. Kombinace ostré a plné chuti bílého a černého hořčičného semínka s vinným octem se skvěle hodí do studené i teplé kuchyně....
Grilovací, nejúspěšnější a nejoblíbenější speciální hořčice v Rakousku, v tubě 200 g
Cibulka marinovaná perlová, Gastro Line
Okurečky konzervované 670g Avokádo
Plnotučná hořčice Avokádo je klasická, jemně kořeněná hořčice s hladkou konzistencí a plnou chutí. Skvěle doplní grilovaná masa, uzeniny, klobásy, pečené speciality nebo pomazánky.
Kečup sladký Avokádo GastroLine krásně zvýrazňuje chuť hamburgerů, párků v rohlíku či plněných baget. Je to perfektní doplněk ke grilovanému masu, jako jsou krkovička, klobásy a...
Marináda Gril Avokádo je určena pro všechny milovníky grilování. Marináda obsahuje pečlivě vybranou kombinaci koření papriky, česneku, cibule, chilli, kurkumy a pepře....
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Omáčky a marinády AVOKÁDO |
|---|---|
| EAN: | 5901871004294 |
| Položka byla vyprodána… | |
Majoránka Vám připomene vůni babiččiny kuchyně.
Skvělá do klobás, mletých mas, gulášů i na gril.
Punčové koření voní a chutná nejenom v horkých nápojích, ale i ve studených koktejlech a drincích. Směs nejlépe předem namočte, krátce povařte a poté slejte.
Také na gril, do sekané, na pečenou drůbež, do paštik, marinád i salátů
Vášnivě červená paprika do Vaší kuchyně.
Jemná směs zeleniny a bylinek v italském stylu.
Lahůdková smažená cibule na doladění jídel, do salátů, základů i pomazánek.
Česká klasika třeba na "vepřo, knedlo, zelo".
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
