Paprika kořeninová sladká HODONÍNSKÁ SLADKÁ VZPŘÍMENÁ - semena
Kód: 2172CCSouvisející produkty

Teplomilná rostlina pěstovaná jako rajče u které má vyvazování a vyštipování vliv na velikost plodů, ty sklízíme, když kalichy plodů začínají zasychat.

Jednoklíčková odrůda červené řepy pro ruční sklizeň, kořen je z 50% nad zemí, má dobrou odolnost mechanickému poškození a vůči hnilobám, což umožňuje dlouhodobé skladování.

Velmi výnosná polyploidní víceklíčková odrůda s bulvami světle žluté barvy.

Rostlina pěstovaná zejména pro ozdobné kalichy, které se dají sušit a použít do suchých vazeb. Rovněž lze po zaschnutí kalichu sklízet bobule – plody. Tyto plody mají vysoký...

Stáleplodící odrůda jahodníku, známá jako jahodník měsíční. Je drobnoplodá, bohatě plodící a velmi aromatická. První plody lze sklízet již na podzim.

Odrůda řepy krmné Rekord Polly má bulvy červenooranžové barvy, výhodou je dobrá skladovatelnost.

Oblíbená zelenina vhodná do teplých pěstitelských oblastí. Sazenice, předpěstované v kontejnerech, vysazujeme do výživné půdy na teplé a slunné stanoviště. Zavlažujeme...
Detailní popis produktu
Semínka - Paprika kořeninová sladká HODONÍNSKÁ SLADKÁ VZPŘÍMENÁ, 60 semen
Odrůda určená k výrobě koření. Vyzrálé plody se usuší a následně umelou. Pro klíčení je důležitá stálá teplota 20-24 °C, po přepikýrování 18-20 °C. Rostliny jsou citlivé na mráz.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Semena a osiva |
---|---|
EAN: | 8590811045199 |

Pěstuje se zejména kvůli velice kvalitní píci, je vhodný pro dočasně pastevní porosty, krátkodobé intenzivní luční směsky (s jílkem mnohokvětým), jako podsevová meziplodina a do...

Svazenka je vhodná jako meziplodina na píci, zelené hnojení a pro technické využití. Je vhodná pro včelí pastvu a jako komponent do různých směsek.

Hořčice bílá je jarní medonosná rostlina, která je vhodná k tzv. zelenému hnojení. Tvoří hodně kořenové hmoty, která potlačuje růst plevelu.

Svazenka je vhodná jako meziplodina na píci, zelené hnojení a pro technické využití. Je vhodná pro včelí pastvu a jako komponent do různých směsek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.