Jílek vytrvalý 25kg pícní
Kód: 13535Související produkty
Jedná se o středně ranou směs, jenž je tvořena z odrůd lépe snášejících suché stanoviště. Píci lze využít na silážování, sušení i občasné přepásání. Hmotnost balení: 25kg
Směs je složena převážně odrůdami s pomalejším vývojem a stárnutím. Nutriční hodnota proto při opožděném kosení klesá pomaleji než u jiných směsí. Hmotnost balení: 10kg
Směs je složena převážně odrůdami s pomalejším vývojem a stárnutím. Nutriční hodnota proto při opožděném kosení klesá pomaleji než u jiných směsí. Hmotnost balení: 25kg
Jedná se o středně ranou směs, jenž je tvořena z odrůd lépe snášejících suché stanoviště. Píci lze využít na silážování, sušení i občasné přepásání. Hmotnost balení: 10kg
Velmi intenzivní směs, která snáší různé polohy, a to i sušší a vlhčí. Rané a vysoké výnosy píce zajišťuje vysoký podíl srhy a ovsíku. Hmotnost balení: 10kg
Travní směs určená k dosevu intenzivně hnojených luk nebo pro založení dočasných travních porostů. Neobsahuje jetele a lipnice. Hmotnost balení: 10kg
Velmi intenzivní směs, která snáší různé polohy, a to i sušší a vlhčí. Rané a vysoké výnosy píce zajišťuje vysoký podíl srhy a ovsíku. Hmotnost balení: 25kg
Travní směs určená k dosevu intenzivně hnojených luk nebo pro založení dočasných travních porostů. Neobsahuje jetele a lipnice. Hmotnost balení: 25kg
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Hořčice bílá je jarní medonosná rostlina, která je vhodná k tzv. zelenému hnojení. Tvoří hodně kořenové hmoty, která potlačuje růst plevelu.
Hořčice bílá je jarní medonosná rostlina, která je vhodná k tzv. zelenému hnojení. Tvoří hodně kořenové hmoty, která potlačuje růst plevelu.
Svazenka je vhodná jako meziplodina na píci, zelené hnojení a pro technické využití. Je vhodná pro včelí pastvu a jako komponent do různých směsek.
Pěstuje se zejména kvůli velice kvalitní píci, je vhodný pro dočasně pastevní porosty, krátkodobé intenzivní luční směsky (s jílkem mnohokvětým), jako podsevová meziplodina a do...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.