Celer listový JEMNÝ - semena
Kód: 1262Související produkty

Substrát je určen speciálně pro výsevy a množení rostlin. Je vhodný jak k setí semen, tak i k přepichování řízků rostlin.

Perlit je přírodní materiál, který provzdušňuje substráty, stabilizuje vlhkost v půdě, zlepšuje využívání hnojiv a přispívá k dobré kondici pěstovaných rostlin.
Detailní popis produktu
Semínka - Celer listový JEMNÝ 0,4g
Listový celer vytvářející růžici jemných aromatických listů výšky 60 – 70 cm s 30 – 40 cm dlouhými vegetačními vrcholy. Nať se sklízí od konce léta postupně nebo na podzim jednorázově. Snáší i opakovanou sklizeň ořezem, ochotně obrůstá a poskytuje další sklizně. Je vhodná k sušení i mražení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Semena listové zeleniny |
---|---|
EAN: | 8590396042101 |

Raná odrůda tvořící velké, světle zelené hlávky, má tužší listy a je vhodný pro celoroční polní pěstování, vyniká vysokou odolností proti přehřívání hlávky.

Raná odrůda řapíkatého celeru s dlouhými vzpřímenými řapíky určená pro letní až podzimní sklizeň. Je tolerantní k septorióze a velmi odolná k vybíhání do květu.

Odrůda určená pro sklizeň velmi aromatických listů, používaných pro přímou spotřebu, sušení i mražení. Nať sklízíme probírkou listů postupně v průběhu celé vegetace.

Odrůda určená pro jarní a podzimní polní pěstování. Hlávka je velká, pevná, kulovitá a velmi dobře uzavřená. Je velmi odolná proti vybíhání do květu a plísni salátové. Vegetační...

Celer řapíkatý, vytváří silné, dlouhé, středně zelené řapíky s tmavými listy.

Salát hlávkový Maršálus je speciálně ošetřené osivo, které klíčí při vysokých teplotách i ve světlých nebo tmavých podmínkách.

Velmi raný ledový salát tvořící menší, ale velmi pevné kompaktní hlávky s malými manžetovými listy, má vynikající chuť a je extrémně odolný proti vybíhání.

raný, SVĚTLE ZELENÝ, JARNÍ, velká hlávka, pro pole, pozdě vybíhá do květu, CELOROČNÍ

Tradiční odrůda určená pro celoroční pěstování. Tvoří polovzpřímené rostliny se středně zelenými, velkými, slabě bublinatými listy. Je vhodný především pro zpracování...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.