Celer listový JEMNÝ - semena
Kód: 1262Související produkty

Substrát je určen speciálně pro výsevy a množení rostlin. Je vhodný jak k setí semen, tak i k přepichování řízků rostlin.

Perlit je přírodní materiál, který provzdušňuje substráty, stabilizuje vlhkost v půdě, zlepšuje využívání hnojiv a přispívá k dobré kondici pěstovaných rostlin.
Detailní popis produktu
Semínka - Celer listový JEMNÝ 0,4g
Listový celer vytvářející růžici jemných aromatických listů výšky 60 – 70 cm s 30 – 40 cm dlouhými vegetačními vrcholy. Nať se sklízí od konce léta postupně nebo na podzim jednorázově. Snáší i opakovanou sklizeň ořezem, ochotně obrůstá a poskytuje další sklizně. Je vhodná k sušení i mražení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Semena listové zeleniny |
---|---|
EAN: | 8590396042101 |

Oblíbené koření s léčivými účinky, vonící po anýzu. Osivo vyséváme přímo na vlhčí polostinné stanoviště. Rostliny jsou vhodné i k pěstování v květnících či...

Odrůda vhodná pro výsadbu do volné půdy. Vytváří středně velkou, uzavřenou, kulovitou, na řezu žlutozelenou hlávku o hmotnosti do cca 210 gramů.

Zimní, dobře přezimující salát s raným zavíjením hlávek, hlávka je žlutozelená s téměř hladkými listy, nečervená, netrpí podehníváním.

pozdní, TMAVĚ ZELENÝ, velké růžice mírně zkadeř.listů, odolný k viróz.a plísním, nevybíhá a nevymrzá

Raná odrůda řapíkatého celeru s dlouhými vzpřímenými řapíky určená pro letní až podzimní sklizeň. Je tolerantní k septorióze a velmi odolná k vybíhání do květu.

Salát česáček VERALA červený, 500 semínek

Velmi raný ledový salát tvořící menší, ale velmi pevné kompaktní hlávky s malými manžetovými listy, má vynikající chuť a je extrémně odolný proti vybíhání.

Odrůda určená pro sklizeň velmi aromatických listů, používaných pro přímou spotřebu, sušení i mražení. Nať sklízíme probírkou listů postupně v průběhu celé vegetace.

Velké, středně zelené listy jsou pravidelně uspořádané v růžici, chuť je obzvlášť aromatická, je vhodný pro jarní i podzimní výsev, spolehlivě přezimuje.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.