Lis na česnek Al elox
Kód: 34402Související produkty

Francouzská hořčice má jemnou chuť a hrubou texturu. Kombinace ostré a plné chuti bílého a černého hořčičného semínka s vinným octem se skvěle hodí do studené i teplé kuchyně....

Avokádo GastroLine Omáčka barbecue má sladkou chuť a vůni s nádechem kouře. Bez této omáčky si nelze představit grilované maso. Dokonale ladí k uzeninám, steakům, žebírkům a...

Marináda Kuře Avokádo je pro všechny, kteří neodolají grilovanému kuřecímu masu. Marináda je vhodná na grilování kuřecích steaků, ale i celého kuřete nebo kuřecích paliček či...

Receptura této hořčice byla vyvinuta na základě stále stoupající obliby domácích burgerů. Vyznačuje se příjemnou chutí a krémovou konzistencí. Je ideálním doplňkem k masovým...

Kečup sladký Avokádo GastroLine krásně zvýrazňuje chuť hamburgerů, párků v rohlíku či plněných baget. Je to perfektní doplněk ke grilovanému masu, jako jsou krkovička, klobásy a...

Grilovací, nejúspěšnější a nejoblíbenější speciální hořčice v Rakousku, v tubě 200 g

Hořčice klasická Avokádo GastroLine má výraznou chuť, která se skvěle hodí k uzeninám a masu připravovaném na roštu. Krásně dolaní i saláty, kterým dodá lehce pikantní...

Marináda Pikantní Avokádo dodá grilovaným pokrmům příjemně pikantní chuť. Pikantní marináda obsahuje chilli, papriku sladkou, hořčici bílou, černý pepř, koriandr a sušenou...
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vaření a pečení |
---|---|
EAN: | 8592381123345 |

Kyselina citronová se používá jako přísada ke konzervaci a ochucení ovoce, džemů, marmelád, sirupů, nápojů a zeleniny. Zpomaluje enzymové hnědnutí ovocných plodů (např....

Pístový dávkovač je skvělý pro marinování - nakládání všech druhů mas, zejména větších kusů. Dutá jehla umožňuje marinování olejem včetně koření - díky silné jehle projde i...

Barva potravinářská 5g prášková citronová

Barva potravinářská 5g prášková žloutková

Metalové spony do uzenářských kleště

Lis na česnek LUX samočistící
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.