Lis na česnek Al elox
Kód: 34402Související produkty
Marináda Pikantní Avokádo dodá grilovaným pokrmům příjemně pikantní chuť. Pikantní marináda obsahuje chilli, papriku sladkou, hořčici bílou, černý pepř, koriandr a sušenou...
Marináda Medová pikantní Avokádo kombinuje sladkou chuť medu a ostrou chuť chilli. Je to výborná kombinace na grilování kuřecího nebo krůtího, lze však použít na všechny druhy...
Receptura této hořčice byla vyvinuta na základě stále stoupající obliby domácích burgerů. Vyznačuje se příjemnou chutí a krémovou konzistencí. Je ideálním doplňkem k masovým...
Kečup sladký Avokádo GastroLine krásně zvýrazňuje chuť hamburgerů, párků v rohlíku či plněných baget. Je to perfektní doplněk ke grilovanému masu, jako jsou krkovička, klobásy a...
Okurečky konzervované 670g Avokádo
Grilovací, nejúspěšnější a nejoblíbenější speciální hořčice v Rakousku, v tubě 200 g
Hořčice má výraznou chuť, která se skvěle hodí k uzeninám a masu připravovaném na roštu. Krásně dolaní i saláty, kterým dodá lehce pikantní chuť. Je také vhodná jako...
Speciální velmi jemná hořčice krémovité konzistence. Oblíbená hořčice českých domácností. Hořčice má výraznou chuť, která se skvěle hodí k uzeninám a masu připravovaném na...
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Vaření a pečení |
|---|---|
| EAN: | 8592381123345 |
| Položka byla vyprodána… | |
Barva potravinářská 5g prášková jahodová
Metalové spony do uzenářských kleště
Barva potravinářská 5g prášková oranžová
Třítko na česnek oboustranné
Barva potravinářská 5g prášková citronová
Lis na česnek chrom LUXY samočistící
Tradiční sacharinové sladidlo FAN je nekalorické, tepelně stabilní a výborně rozpustné. Sacharinové sladidlo je v domácnosti spolehlivou náhradou cukru.Tradiční sacharinové...
Kyselina citronová se používá jako přísada ke konzervaci a ochucení ovoce, džemů, marmelád, sirupů, nápojů a zeleniny. Zpomaluje enzymové hnědnutí ovocných plodů (např....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
