Lis na česnek Al elox
Kód: 34402Související produkty

Křenová pasta s jablky, jemně pálivá. Velmi vhodná kombinace ostrého křenu a sladkého jablka, která nabízí jemnou, velmi delikátní příchuť. Hodí se k vařeným masům a uzeninám,...

Hořčice klasická Avokádo GastroLine má výraznou chuť, která se skvěle hodí k uzeninám a masu připravovaném na roštu. Krásně dolaní i saláty, kterým dodá lehce pikantní...

Marináda Medová pikantní Avokádo kombinuje sladkou chuť medu a ostrou chuť chilli. Je to výborná kombinace na grilování kuřecího nebo krůtího, lze však použít na všechny druhy...

Okurečky konzervované 670g Avokádo

Mexická omáčka Avokádo GastroLine má výraznou, lehce pikantní chuť. Skvěle zvýrazní chuť grilovaných mas, především žebírek, steaků nebo krkovičky. Ideální je k tradičním...

Marináda Pikantní Avokádo dodá grilovaným pokrmům příjemně pikantní chuť. Pikantní marináda obsahuje chilli, papriku sladkou, hořčici bílou, černý pepř, koriandr a sušenou...

Hořčice má výraznou chuť, která se skvěle hodí k uzeninám a masu připravovaném na roštu. Krásně dolaní i saláty, kterým dodá lehce pikantní chuť. Je také vhodná jako...
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vaření a pečení |
---|---|
EAN: | 8592381123345 |

Barva potravinářská 5g prášková žloutková

Pístový dávkovač je skvělý pro marinování - nakládání všech druhů mas, zejména větších kusů. Dutá jehla umožňuje marinování olejem včetně koření - díky silné jehle projde i...

Barva potravinářská 5g prášková oranžová

Lis na česnek LUX samočistící

Tradiční sacharinové sladidlo FAN je nekalorické, tepelně stabilní a výborně rozpustné. Sacharinové sladidlo je v domácnosti spolehlivou náhradou cukru.Tradiční sacharinové...

Lis na česnek chrom LUXY samočistící

Kyselina citronová se používá jako přísada ke konzervaci a ochucení ovoce, džemů, marmelád, sirupů, nápojů a zeleniny. Zpomaluje enzymové hnědnutí ovocných plodů (např....

Barva potravinářská 5g prášková jahodová
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.